Vizija

Postati državni lider u distribuciji i primjeni sredstava za čišćenje i sanitaciju, sigurnih po zdravlje i okoliš.

Želimo domaćem tržištu približiti svjetske brendove kroz usvajanja novih znanja i tehnologija i tako osigurati jednostavniju i učinkovitiju aplikaciju sredstava i upotrebu opreme.

Uz Vaše prihvatanje svjetskih trendova u održavanju čistoće osobnih i zajedničkih prostora, bit će to zajednički iskoraci u pristupu i skrbi za naš planet i zdravo okruženje.

ASORTIMAN

  • proizvodi sigurni za Vaše zdravlje i okoliš
  • CRADLE TO CRADLE certifikat za proizvode ambijentalne hemije koji modelira ljudsku industriju na upotrebu prirodnih i obnovljivih izvora pri proizvodnji sredstava za čišćenje koji na taj način nisu štetni po zdravlje ljudi koji inhaliraju isparenja tih proizvoda ili su u dikrektnom kontaktu s proizvodima.
  • proizvodi koji podrazumijevaju BIORAZGRADIVOST , kako prethodno navedena ambijentalna hemija, tako i papirna konfekcija koja prevenira začepljenja odvoda usljed nakupljanja većih količina iskorištenog papira.
  • pomagala, oprema i strojevi za čišćenje koji svojom ergonomijom, dizajnom i kvalitetom izrade osiguravaju zadovoljstvo i najzahtjevnijih kupaca.