Kolica za pranje podova na malim površinama

Ro-cket

Kolica za profesionalno čišćenje manjih prostora LP1402Cpostupkom vlažnog čišćenja.
Izrađena od polipropilena, otporna na udarce. Separator prljave i čiste vode omogućuje olakšan rad korisniku kao i uštedu vremena i sredstva za čišćenje.

Opremljena sa dva gumena valjka za cijeđenje mopa koje korisnik kontrolira nožnom pedalom. Obje strane kolica su ispisane znakom upozorenja “Oprez, mokar pod".

Kapacitet: 15 litara
Kotači zakretni: Ø 50 mm
Šifra: LP1402C

Spider

Kolica za profesionalno čišćenje manjih prostora

7990CGB 002

postupkom vlažnog čišćenja.

Izrađena od polipropilena, otporna na udarce. Podesivi i hermetički separator prljave i čiste vode omogućuje olakšan rad korisniku kao i uštedu vremena i sredstva za čišćenje.

Opremljena ručnim ocjeđivačem na preklop koji najbolje rezultate pokazuje kod preklopnih mopova. Obje strane kolica su ispisane znakom upozorenja “Oprez, mokar pod".

Kapacitet: 15 litara
Kotači zakretni: Ø 50 mm
Šifra: 7930CGB

Maxi Jolly

Kolica za profesionalno čišćenje manjih i srednjih SL2601Cprostora postupkom vlažnog čišćenja. Izrađena od polipropilena, otporna na udarce. Podesivi i hermetički separator prljave i čiste vode omogućuje olakšan rad korisniku kao i uštedu vremena i sredstva za čišćenje.

Opremljena ručnim ocjeđivačem bez dna koji omogućuje idealno cijeđenje u samo jednom koraku. Na dnu kante se nalazi slavina radi lakšeg ispuštanja prljave vode. Obje strane kolica su ispisane znakom upozorenja “Oprez, mokar pod".

Kapacitet: 30 litara
Kotači zakretni sa odbojnicima: Ø 80 mm
Šifra: SL2601C

Jack

Kolica za profesionalno čišćenje srednjih i velikih 8024prostora postupkom vlažnog čišćenja. Sastoje se od kromirane baze sa zakretnim kotačima Ø 80 mm sa odbojnicima i ručnim „regular“ ocjeđivačem koji je idealan za sve tipove mopova sa resama.

Dvije odvojene kante kapaciteta po 15 lit. omogućuju odvajanje čiste i prljave vode što znatno smanjuje napor i vrijeme korisnika. Kromirana ručka korisniku znatno olakšava kretanje sa kolicima.

Šifra: 8024

Filmop

Kolica za profesionalno čišćenje srednjih i velikih 8017prostora postupkom vlažnog čišćenja. Sastoje se od kromirane baze sa zakretnim kotačima Ø 80 mm sa odbojnicima i ručnim „regular“ ocjeđivačem koji je idealan za sve tipove mopova sa resama.

Dvije odvojene kante kapaciteta po 15 lit. omogućuju odvajanje čiste i prljave vode što znatno smanjuje napor i vrijeme korisnika. Kromirana ručka korisniku znatno olakšava kretanje sa kolicima. Na ručki se nalazi i kromirani držač vrećica za skupljanje smeća. Kolica su opremljena i praktičnom košaricom za prijevoz alata ili sredstava za čišćenje.

Šifra: 8017

Vega

Višenamjenska PVC kolica za profesionalno čišćenje LP0302Asrednjih prostora postupkom vlažnog čišćenja. Sastoje se od PVC baze sa zakretnim kotačima Ø 80 mm sa odbojnicima i ručnim ocjeđivačem bez dna koji omogućuje idealno cijeđenje u samo jednom koraku.

Kanta kapaciteta 28 lit. sa separatorom omogućuje odvajanje čiste i prljave vode što znatno smanjuje napor i vrijeme korisnika. Opremljena praktičnom košaricom za prijevoz alata ili sredstava za čišćenje kao i PVC kukom za praško. Vega kolica su izrađena od recikliranih polipropilenskih materijala, otporna na udarce i posjeduju certifikat „Plastic Second Life“.

Šifra: LP0302A

Arka

Višenamjenska PVC kolica za profesionalno čišćenje srednjih do velikih prostora postupkom vlažnog čišćenja. Sastoje se od PVC baze sa zakretnim kotačima Ø 80 mm sa odbojnicima i ručnim ocjeđivačem bez dna koji omogućuje idealno cijeđenje u samo jednom koraku. Kanta kapaciteta 28 lit. sa separatorom omogućuje odvajanje čiste i prljave vode što znatno smanjuje napor i vrijeme korisnika.

Opremljena držačem vreće za smeće sa poklopcem i PVC dnom za slučaj teškog otpada. U standardnu opremu su uključeni i košarica za razne alate ili sredstva za čišćenje, dvije kante kapaciteta po 4 litra, dvije kuke za praško kao i gumirani rolo držač drški. Arka kolica su izrađena od recikliranih polipropilenskih materijala, otporna na udarce i posjeduju certifikat „Plastic Second Life“.

Šifra: 6LP1282A

Silver

Kolica za serviranje izrađena od izuzetno otporne PBS

UTILITY VERDE 002

plastike sa aluminijskim nosačima polica, dvije ručke za lakše upravljanje i kotačima Ø 100 mm. Idealna za prijevoz različitih stvari u prehrambenoj industriji ( restoran, fast food, radničke menze…) kao i u javnim ustanovama ( vrtići, škole, domovi za starije osobe…).

Svaka od polica ima nosivost od 50kg, kao i protiv-kliznu površinu. Mogućnost narudžbe modela sa dvije ili tri police. Dostupna su u sivoj i bijeloj boji.

Šifra: SP1300