Dezinfekcija

Apesin KDR food

Brzo sredstvo za čišćenje i dezinfekciju u kuhinjskim Apesin KDR Foodprostorima. Može se koristiti na svim predmetima unutrašnjeg uređenja koji su otporni na kiselinu te na zidnim i podnim površinama. Uklanja zaprljanja tipa masti, bjelančevina i sve mineralne ostatke specifične za kuhinju.

Koristiti se i u velikim kuhinjama te u industriji za preradu živežnih namirnica kao i u sanitarnim prostorima u kojima je potrebna izuzetna higijena. Djeluje baktericidno, fungicidno i virusinaktivirajuće. Nema aldehidskih, fenolnih i klornih tvari.

Primjenjuje se u koncentraciji 1,5% ( vrijeme djelovanja 30 min – ispiranje čistom vodom) ;

 • trenutna dezinfekcija čisti proizvod ( ispiranje nakon 5 min.)

Pakiranje:

 • 713157 – boca 1 lit.
 • 709819 – kanistar 10 lit.

Apesin Combi DR

Sredstvo za čišćenje i dezinfekciju specijalno Apesin Combi DRnamijenjeno za prostore prerade namirnica. Dezinficira i čisti u jednom koraku. Pogodan je i za čišćenje frižidera, rashladnih vitrina i sl.

Posjeduje veliku sposobnost razgrađivanja masnoća. Apesin Combi DR može se primjenjivati metodom prskanja i potapanja. Nalazi se na listi DVG, DGHM-VAH. Bez mirisa je, lako se ispire.

Primjenjuje se u koncentraciji od 0,25% do 2%.

Pakiranje:

 • 713199 – kanistar 5 lit.

Apesin Rapid

Visoko koncentrirano univerzalno brzo sredstvo za Apesin Rapiddezinfekciju, njegu i čišćenje. Djeluje protiv bakterija, gljivica, HBV/HIV, salmonela. Testiran prema DGHM i DVG. Ujedno čisti i ne oštećuje tretirane površine.

Primjenjuje se u koncentraciji od 0,25% do 2%.

Pakiranje:

 • 404604 – boca 2 lit.
 • 404605 – nadopuna 2 lit.

Apesin SDR SAN

Sredstvo za čišćenje i dezinfekciju u području sanitarija.Apesin SDR SAN Brzo i pouzdano Odstranjuje mineralna zaprljanja kao što su vodeni kamenac, naslage vapnenastog sapuna i hrđe, kao i organska zaprljanja kao što su masnoće i naslage bjelančevina.

Idealan za temeljna i svakodnevna čišćenja u sanitarnom području i području bazena, te se kao takav nalazi na listi testiranih sredstava za čišćenje keramičkih obloga bazena (RK Lista). U prostoru ostavlja ugodan cvjetni miris. Redovitom, pravilnom primjenom, sprječava nastajanje opasnih plijesni kao Aspergillus niger.

Djelotvoran protiv virusa uzročnika gastroenteritisa (npr. Norovirusa) i uvršten na IHO listu virucida.

Primjenjuje se u koncentraciji 1,5%.

Pakiranje:

 • 709665 – boca 1 lit.
 • 709664 – kanistar 10 lit.

Apesin Handaktiv

Brzo djelujuće higijensko i kirurško sredstvo za Apesin Handaktivdezinfekciju ruku s posebnim sastojcima za vraćanje izgubljene masnoće i njegu kože.

Baktericidno, fungicidno, tuberkulocidno, inaktivira viruse, djelotvorno protiv HBV i HIV.

Pakiranje:

 • 713321 – boca 1 lit.

Apesin spray

Visoko djelotvorno sredstvo u obliku dezinfekcijskog Apesin Sprayspraya na bazi alkohola. S bocom za raspršivanje mogu se bez problema dezinficirati čak i nedostupna mjesta.

Djeluje baktericidno, fungicidno i inaktivirajuće na viruse, primjenjuje se i za dezinfekciju obuće u operacijskim dvoranama. Uvršten na popis dezinfekcijski sredstava DGHM.

Pakiranje:

 • 713189 – boca 750 ml.

Quick-DES

Visoko djelotvorno sredstvo u obliku dezinfekcijskog Quick DESspraya na bazi alkohola. S bocom za raspršivanje mogu se bez problema dezinficirati čak i nedostupna mjesta.

Djeluje baktericidno, fungicidno i inaktivirajuće na viruse, primjenjen i za dezinfekciju obuće u operacijskim dvoranama. Uvršten na popis dezinfekcijski sredstava DGHM.

Pakiranje:

 • 713161 – boca 750 ml.

Belosan

Praškasto sredstvo za opću dezinfekciju. Vrlo
efikasno uništava mikroorganizme i sprječava nastanak algi u vodi.

Belosan granule se upotrebljavaju rastvorene u vodi, a doziraju pomoću priložene mjere za doziranje. Pogodno za redovno doziranje.

Pakiranje:

 • PVC posuda 900 gr.