Tana

Nowa ISR 700

TANA - NOWA ISR 700

Alkalno pjeneće čistilo na bazi klora. Zbog svojeg visokog sadržaja tenzida u svezi sa natrijevom lužinom za izbjeljivanje, ISR 700 pripada najdjelotvornijim proizvodima za čišćenje. Djeluje dezinficirajuće. Služi za čišćenje površina svake vrste, otpornih na alkalne spojeve.

Primjenjuje se u siranama, klaonicama, pogonima za preradu ribe, mesa, kobasičarnicama, pekarama itd… Posebno je prikladan za korištenje sa visokotlačnim i niskotlačnim uređajima.
Primjenjuje se u koncentraciji od 2% do 5%.

Pakiranje:

 • 713323 – kanistar 20 lit.

Nowa SLR 600

TANA - NOWA SLR 600

Kiselo pjeneće čistilo površina za prehrambenu industriju. Čisti automatski vodeni kamenac, vapnenaste sapune, zakorena zaprljanja, naslage na roštilju i ostala mineralna zaprljanja. Nije korozivan na besprijekorno kromiranim armaturama.

Upotrebljava se za čišćenje površina otpornih na kiseline u pogonima za preradu živežnih namirnica, velikim kuhinjama te sanitarnim prostorima. Može se koristiti u visokotlačnim i niskotlačnim uređajima. Primjenjuje se u koncentraciji od 2% do 5%.

Pakiranje:

 • 712855 – kanistar 15 lit.

Nowa RHE 720

TANA - NOWA RHE 720

Pjeneće sredstvo za uklanjanje dimne smole. Bez muke otapa katranske ostatke i ostatke dimne smole, masti i zaprljanja bjelančevinom. Djeluje dezinficirajuće. Služi za čišćenje svih površina koje podnose alkalne spojeve, u pogonima za preradu živežnim namirnicama, kao što su klaonice, pekarne, kobasičarnice, velike kuhinje itd…

Upotrebljava se u prostorijama za dimljenje, na policama za dimljenje itd…, ali i na pločicama, podovima, vratima. Prikladan za korištenje sa visokotlačnim i niskotlačnim uređajima. Primjenjuje se u koncentraciji od 1% do 10% (vrlo učinkovit već na 2,5%).

Pakiranje:

 • 712860 – kanistar 20 lit.
 • 712861 – kanistar 10 lit.

Nowa KRC 740

TANA - NOWA KRC 740

Sredstvo za čišćenje kuhinjskih površina, sanduka, kašeta itd. Samostalno uklanja jaku prljavštinu od masti i bjelančevina. Velika emulgirajuća i antiredepozicijska moć. Odličan dezinfekcijski efekt zahvaljujući visokom sadržaju aktivnog klora. Može se primjenjivati za čišćenje unutrašnjosti transportnih vozila, čizama i pregača pomoću visokotlačnih i niskotlačnih uređaja, odnosno strojeva za čišćenje. Primjenjuje se u koncentraciji od 0,5% do 3%.

Pakiranje:

 • 713322 – kanistar 20 lit.
 • 712861 – kanistar 10 lit.

Nowa MR 750

TANA - NOWA MR 750

Samostalno odstranjuje zakorjelu nečistoću od bjelančevina, masti i ulja.
Dobra moć emulgiranja zbog specijalnih alkalnih spojeva. Bez pjene u svim koncentracijama. Sadrži alkalne spojeve i pojačivače djelovanja. Primjenjuje se za čišćenje friteza, pećnica, grijača, separatora, tankova i cjevovoda te pogodan za čišćenje kuter mašina i CIP sustava.

Primjenjuje se i u kompjuterski kontroliranim CIP sustavima. Primjenjuje se pri temperaturi od 70-85 C, i vremenu djelovanja od 10-30 min. Dobro isprati čistom vodom! Sadrži natrijev hidroksid i lužine! Primjenjuje se u koncentraciji od 1% do 2%.

Pakiranje:

 • 712960 – kanistar 20 lit.

Nowa FLA 710S

TANA - NOWA FLA 710S

Bez muke otklanja zaprljanja kao što su masti, ulja, smole, zagorjela mjesta. Brzo separirajući u uljnom separatoru. Može se koristiti na svim površinama od čelika, željeza, aluminija, mjedi, bakra, cinka i srebra te na staklu, plastici, bojanim i lakiranim površinama. Posebno je prikladno sredstvo za čišćenja u prehrambenoj industriji, teškoj industriji, za pranje tankera, vozila, u mehaničkim radionicama itd. Izvrsno se može koristiti i za čišćenje površina koje su oštećene dimom i vatrom. Primjenjuje se u koncentraciji od 2% do 10%, na jakim zaprljanjima do čistoga.

Pakiranje:

 • 1505782 – kanistar 15 lit.
 • 712888 – kanistar 10 lit.

Nowa Tanin

TANA - NOWA TANIN

Izvrsno prikladno čistilo za otapanje masti i ulja u području industrije, u velikim kuhinjama i pogonima koji prerađuju živežne namirnice. Bez muke uklanja ostatke biljnih i životinjskih ulja i masti, rđu, katran te ostatke trošenja guma ili metala. Posebno je pogodan za čišćenje skladišnih prostora u kojima se koriste viljuškari. Koristi se u strojevima i automatima za pranje podova. Štedi materijal i ima neutralan miris. Može se koristiti i sa visokotlačnim aparatima.
Primjenjuje se u koncentraciji od 2% do 5%.

Pakiranje:

 • 403973 – kanistar 10 lit.

Nowa Clean

TANA - NOWA CLEAN

Uklanja zaprljanja različitih vrsta, kao što su ostatci metalne prašine, masti, ulja, smole, zagorjela mjesta i zagorjele ostatke i sl. Primjenjiv ručno ili u automatima odnosno šamponirkama. Otklanja prljavštinu ekstremno brzo sa površina koje se čiste. Slabo pjeni, prijatnog mirisa.

Nowa Clean je upotrebljiv u ekstremno niskom radnom rastvoru. Može se koristiti na svim alkalno otpornim površinama, dijelovima alata, agregatima i strojevima te na podnim površinama u metaloprerađivačkoj industriji. Nije primjenjiv na aluminijskim i lakiranim površinama. Primjenjuje se u koncentraciji od 2% do 5%.

Pakiranje:

 • 712856 – kanistar 15 lit.

Nowa Gromar

TANA - NOWA GRAMAR

Ekološki prihvatljivo, samo separirajuće industrijsko hladno čistilo bez benzina kao otapala. Može se koristiti u svim područjima u kojima se zbiva deemulgiranje otpadnih voda preko benzinskih / uljnih separatora odnosno lako-tekućinskih separatora. Izvrsno je prikladno za metalne dijelove koji su zaprljani mašću, uljem, čađom, te za kamen, lakirane i plastične površine. Primjenjuje se u koncentraciji od 5%.

Pakiranje:

 • 1204727 – kanistar 10 lit.