Podne površine

Longlife Primer

Sredstvo za zapunjavanje poroznih površina sa Longlife Primerdugotrajnim efektom. Zaštitni sloj izuzetno je otporan na vodu i deterdžente i minimalno se troši čak i kod temeljnog čišćenja. Može se primjenjivati na svim poroznim, upijajućim podnim oblogama osim gumenih obloga.

Pakiranje:

 • 706998 – kanistar 10 lit.

Longlife Complete

Pakiranje:Longlife Complete

 • 712513 – kanistar 5 lit.

Longlife Diamond

Metalna disperzija za njegu na bazi specijalnih polimera Longlife Diamondi voskova sa izrazito visokim sjajem, koja je ekstremno otporna na trošenje. Upotrebne tvari za njegu jamče najveću neosjetljivost na tragove od hodanja, crte od gume i zaprljanja svake vrste.

Vrlo dobro se razlijeva, izvrsne je snage popunjavanja i ugodnog mirisa. Posebno pogodan za zaštitu PVC-a, linoleuma i specijalnih podnih obloga. Nije pogodan za nezaštićeno drvo, elastomerne obloge i polirane kamene podove!

Pakiranje:

 • 702632 – kanistar 10 lit.

Longlife Hospital

Metalna disperzija za njegu na bazi specijalnih polimera Longlife Hospitali voskova sa izrazito visokim sjajem, koja je ekstremno otporna na trošenje. Upotrebne tvari za njegu jamče najveću neosjetljivost na tragove od hodanja, crte od gume i zaprljanja svake vrste.

Vrlo dobro se razlijeva, izvrsne je snage popunjavanja i ugodnog mirisa. Značajno olakšava čišćenje radi održavanja koje slijedi nakon toga. Može se raditi i high – speed strojevima. Otporan na dezinficijense, izrazito primjenjiv na PVC površinama, PROTUKLIZAN!

Pakiranje:

 • 702652 – kanistar 10 lit.

Longlife Stone

Nova generacija samosjajeće disperzije s njegujućim Longlife Stoneefektom, velikom moći popunjavanja i velikom izdržljivošću. Može se primjenjivati iznutra i izvana na svim podnim oblogama od prirodnog kamena, osim poliranog kamena.

Pakiranje:

 • 707623 – kanistar 10 lit.

Linax Complete

Pakiranje: 

 • 712655 – kanistar 5 lit.

Linax Plus

Specijalno temeljno čistilo za podove od linoleuma, Linax PlusPVC, kamena, gume i flex – obloga. Uklanja čak i višeslojne filmove od voska, odnosno samosjajne filmove. Vrlo brzo otapanje zaostataka od sredstava za njegu poda sprečava trajnu opasnost od klizanja. Zbog svog neagresivnog djelovanja na materijal posebice je primjeren za osjetljive podne obloge kao što su linoleum i guma.

Pakiranje:

 • 103685 – kanistar 10 lit.

Linax Extreme

Pakiranje:Linax Extreme

 • 708604 – kanistar 10 lit.

Quickstrip Alca

Uklanja brzo i bez poteškoća stare višeslojne premaze Quickstrip Alcaod voska i samosjajnih sredstava te tvrdokornu prljavštinu. Vrlo brzo otapanje zaostataka od sredstava za njegu poda sprečava trajnu opasnost od klizanja. Može se primjenjivati na svim vodootpornim podnim oblogama osim linoleuma, nelakiranih drvenih podloga, osjetljivih gumenih obloga i vinilno-azbestnih ploča obojenih osjetljivim bojama.

Pakiranje:

 • 404743 – kanistar 10 lit.

Longlife Cristan

Longlife cristan daje više sjaja svim kamenim Longlife Cristanpodovima, ostavljajući ih otpornim na prljavštinu, što olakšava daljnje čišćenje. Podovima vraća originalni sjaj i daje kristalno jasan izgled.

Pakiranje:

 • 713132 – boca 500 ml.

Foam-EX

Anti pjenilo kojim se izbjegava stvaranje pjene u Foam-EXspremniku prljave vode u uređajima za ekstrakciju, usisavačima vode ili strojevima za čišćenje. Uništava pjenu od površinski aktivnih tvari i ostataka sapuna. Ekonomičan u potrošnji jer je jako razrjeđuje.

Pakiranje:

 • 712632 – kanistar 5 lit.