Sanitarni proizvodi

Sanet BR75 Red

Samostalno odstranjuje kamenac, vapnenački sapun, Sanet BR75 Redurin-kamenac, zakorenu nečistoću, ostatke rđe i cementa. Ne oštećuje kvalitetno kromirane armature. Primjenjuje se za generalno čišćenje javnih i privatnih bazena, toaleta, pisoara, tuš kada i kupaonica, sanitarnog porculana i površina otpornih na kiselina, kao i za odstranjivanje cementnih ostataka.

Primjenjuje se u koncentraciji od 1% do 10%.

Pakiranje:

 • 713084 – boca 1 lit.
 • 403969 – kanistar 10 lit.

Sanet Lavocid

Mirisno sredstvo za čišćenje sanitarija. Uklanja brzo i Sanet Lavociddjelotvorno kamenac, mrlje od rđe, ostatke kalcijevih sapuna. Ne ostavlja tragove i mrlje, te smanjuje broj klica. Može se primjenjivati na svim površinama otpornim na kiseline u kupaonicama i sanitarnim prostorijama. Sadržana kiselina je biološki razgradiva.

Primjenjuje se u koncentraciji od 1 do 2%.

Pakiranje:

 • 712937 – boca 1 lit.
 • 404794 – kanistar 10 lit.

Sanet Ivecid

Sredstvo za dnevno održavanje sanitarija i svih Sanet Ivecidpovršina otpornih na vodu. Prijatnog je mirisa koji se dugotrajno zadržava u prostoriji.

Primjenjuje se u koncentraciji od 1% – 10%.

Pakiranje:

 • 712941 – boca 1 lit.
 • 102254 – kanistar 10 lit.

Sanet Perfect

Sredstvo za svakodnevno održavanje, čišćenje i Sanet Perfectuklanjanje kamenca u sanitarnim prostorima otpornim na kiseline. Sa svojom inovativnom formulom, kiselinom površinski uklanja čak i naslage zelenih algi. Sanet Perfect učinkovito i nježno djeluje na masnoće i urinarni kamenac. Na tretiranoj površini ne ostavlja tragove. Sa Sanet Perfect dobivate maksimalnu učinkovitost i izvrsnu ekonomičnost već u malim koncentracijama.

Primjenjuje se u koncentraciji od 0,25% do 2,5%.
Proizvod je deklariran kao ekološki i posjeduje sve certifikate.
Smanjuje utjecaj na okoliš.

Pakiranje:

 • 712482 – boca 1 lit.
 • 712483 – kanistar 5 lit.

Sanet Zitrotan

Sredstvo za svakodnevno održavanje čistoće u Sanet Zitrotansanitarnim prostorima na bazi prirodne limunske kiseline. Sanet zitrotan pokazuje izvrsne performanse čišćenja u niskim koncentracijama korištenja i učinkovito uklanja urinarni kamenac, vapnenasti sapun, mrlje i prljavštinu.

Zbog svoje viskozne formule poboljšava prijanjanje za kontaktnu površinu i samim time pruža izvanredne rezultate čišćenja, ne ostavljajući pruge. Tretiranim prostorijama daje svjež i ugodan miris limuna.

Primjenjuje se u koncentraciji od 0,25% do 2,5%.
Proizvod je deklariran kao ekološki i posjeduje sve certifikate.
Smanjuje utjecaj na okoliš.

Pakiranje:

 • 712473 – boca 1 lit.
 • 712474 – kanistar 5 lit.

Sanet Alkastar

Jako učinkovito alkalno sredstvo za svakodnevno Sanet Alkastarčišćenje sanitarija bez kiselina i klora prikladno za površine osjetljivih materijala. Pokazuje izuzetne rezultate kod skidanja masnih tragova u sanitarnim prostorima.

Primjenjuje se u koncentraciji od 0,25% do 2,5%.
Proizvod je deklariran kao ekološki i posjeduje sve certifikate.
Smanjuje utjecaj na okoliš.

Pakiranje:

 • 712471 – boca 1 lit.
 • 712472 – kanistar 5 lit.

Sanet Sanicid

Sanitarno sredstvo za brzo i lako odstranjivanje svih Sanet Saniciduobičajenih nečistoća u sanitarnom području. Zahvaljujući svojoj specijalnoj kompoziciji izuzetno kombinira odstranjivanje mineralnih zaprljanja, kao što je vodeni kamenac, sa izvrsnim emulgiranjem ulja i masnoća kože ili onih korištenih u kozmetičkim proizvodima.

Zahvaljujući svom karakterističnom intenzivnom mirisu, ostavlja dugotrajan miris čistoće u prostoru što dodatno naglašava svojstva proizvoda.

Pakiranje:

 • 713463 – boca 750 ml.

WC Powder

Praškasto sredstvo za čišćenje WC školjki. Uklanja WC Powder 713274samostalno (bez upotrebe četke) nataloženu prljavštinu, zahvaljujući pjenjenju i kipljenju čak i na nepristupačnim mjestima duboko u WC školjci. Prijatnog je mirisa. Može se primjenjivati u svim zahodskim školjkama i pisoarima.

Pakiranje:

 • 713274 – PVC posuda 1000 gr.