Tekstilne površine

Tuba Spray-EX

Ekstrakcijsko sredstvo za raspršivanje na svim Tuba Spray-EXtekstilnim oblogama od prirodnih i umjetnih vlakana koji su otporni na vlagu. Upotrebljene tvari za uklanjanje prljavštine jamče izvrsno dubinsko djelovanje. Proizvod ne sadrži sredstva za izbjeljivanje niti tvari za posvjetljivanje. Slabo je pjeneći, ima ugodan miris, ne sadrži otapala ni polimere.

Primjenjuje se u koncentraciji od 2%.

Pakiranje:

  • 404772 – kanistar 10 lit.

Tuba Shampoo

Šampon za tekstilne površine s dubokim djelovanjem. Tuba ShampooČisti temeljito i štedljivo sve tekstilne obloge koje se mogu šamponirati. Nema sredstava za izbjeljivanje i tvari za posvjetljivanje boja. Efekt protiv zaprljanja sprečava brzo ponovno zaprljanje. Djeluje osvježavajuće na boje i pH je neutralan.

Primjenjuje se u koncentraciji od 10%.

Pakiranje:

  • 404770 – kanistar 10 lit.

Tuba Universal

Sredstvo za dubinsko čišćenje tepiha, kako u postupku Tuba Universalšamponiranja tako i u postupku ekstrakcijskog pranja. Rastvara i tvrdokorna zaprljanja. Usporava ponovno zaprljanje tepiha. Nema optičke izbjeljivače i sredstva za bijeljenje.

Ne ostavlja ljepljive ostatke. Primjenjuje se u koncentraciji od 10% (postupak šamponiranja), koncentracija od 2% u (postupak ekstrakcije).

Pakiranje:

  • 403279 – kanistar 10 lit.

Tuba Spot

Univerzalno sredstvo za uklanjanje mrlja. Odstranjuje Tuba Spotsve mrlje sa prirodnih i sintetičkih tkanina, rastvorljive u rastvaraču i vodi. Djeluje trenutačno i daje tepihu prvobitni izgled. Može se koristiti i na tapeciranom namještaju i drugim tekstilima.

Pakiranje:

  • 712755 – boca 750 ml.

Tanex Gum-EX

Sredstvo za odstranjivanje žvakaćih guma sa tekstilnih Tanex Gum-EXpovršina. Primjenjuje se jednostavno našpricavanjem sredstva na zalijepljenu žvakaću gumu koja se u sekundi zaleđuje te se kao takva može lako odstraniti.

Pakiranje:

  • 712755 – boca 400 ml.