Čišćenje i održavanje

Rapid 15

Stroj za pranje i sušenje tvrdih podova. Model sa Rapid 15radnim karakteristikama koje su do sada imali samo strojevi većih dimenzija, posjeduje inovativna konstruktivna rješenja!

Idealan za površine koje imaju teže pristupačna mjesta za čišćenje. Posjeduje izuzetne manevarske sposobnosti, tretirane površine odmah usisava te ne ostavlja vlažnu površinu!

  • 13.0050.01 – baterijski
  • 10.0060.01 – električni

Rapid 40

Najnoviji stroj za pranje i sušenje podnih površina. Rapid 40Inovativan i funkcionalan dizajn jamči ergonomiju i udobnost u dnevnim aktivnostima. Tehničke karakteristike i inovacije čine ovaj stroj jedinstvenim u svom tržišnom segmentu. Postiže učinkovite rezultate čišćenja na svakoj vrsti poda ili okoline. 40 litara spremnika i 25 metara kabel kao standardna oprema.

  • 10.0191.00 – baterijski
  • 10.0194.00 – električni

SW2 700 D

Zbog dvostruke vuče s kontrolom prilagodljive brzine je SW2 700 Djednostavan za rukovanje. Izvrsna upravljivost i operativna sigurnost pod bilo kojim radnim uvjetima. Čvrst, snažan i pouzdan stroj s ergonomskim dizajnom. Podesiva ručka, upravljačka ploča s dijagnostikom baterija i potenciometar za podešavanje radne brzine.

Glava četke dolazi kao standard s dva snažna motora, branik s kotačima i zaštitom protiv prskanja. Jednostavan pristup za održavanje i servis.

  • 10.0270.00 – baterijski

BIT

Ako imate prostor u kojem se ne može koristiti veliki RCM BITstroj, ili ćete morati napraviti neka hitna čišćenja, kada je javnost prisutna, ili rasporediti čišćenje na praktičan način i bez praznog hoda, onda je BIT idealan.

Vaša očekivanja će biti ispunjena; da bude jednostavan za korištenje, robustan, dosljedan u svojoj izvedbi i neće ostaviti bilo kakve vlažne tragove.

  • 391 CB – baterijski
  • 391 C – električni

BYTE

Stroj za pranje i sušenje tvrdih podova. Stroj lake RCM BYTEuporabe i minimalnog održavanja. Malih je dimenzija i težine, ali vrhunskih radnih karakteristika.

  • BYTE 461 CB – baterijski
  • BYTE 461 C – električni

GO

Stroj za čišćenje svih površina koje je potrebno brzo RCM GOočistiti, ne ostavljajući vlažnost iza sebe. Mogućnost rada u svim sredinama, izuzetna okretnost u uskom prostoru.

Najveća prednost je u tome što ne ostavlja vlagu iza sebe, bez obzira na izvršeni manevar. Dolazi u pet verzija, a razlike su u širini usisa, širini pranja i vrsti četki.

Mega

Nova linija stroja za čišćenje velikih i srednje velikih RCM Megapodručja. Vrlo robustan i pouzdan, ali i jednostavan za vožnju. MEGA ispunjava i najveće zahtjeve profesionalnog čišćenja.

Dolazi u pet verzija, a razlike su u širini usisa, širini pranja i vrsti četki.

Kilo

Najmanji profesionalni stroj za čišćenje i održavanje na RCM Kilotržištu, te je “jedinstven" zahvaljujući originalnim i inovativnim tehničkim rješenjima dizajna.

Osnovne karakteristike su, visoka učinkovitost sustava četki, sušenje u zavojima (polukrugužno brisanje), kontrola emisije prašine (filter prašine) i ugodno korištenje (ergonomsko sjedalo i volan).

Jumbo

Kompaktan stroj za čišćenje i održavanje koji pripada RCM Jumbokategoriji strojeva za velike površine. Posjeduje mogućnost prilagođavanja pritiska četke i veliku autonomiju rada.

Idealan za one koji su u potrazi za učinkovitosti i profitabilnosti tijekom duljeg razdoblja korištenja. Dolazi u pet verzija, a razlike su u širini usisa, širini pranja i vrsti četki.